kleutergroepen kijken ogen uit bij laurels

De kleutergroepen van basisschool de Linderte uit Raalte hebben woensdagmorgen hun ogen uitgekeken in Pannenkoekenrestaurent Laurel’s. De leerlingen van groep 1 tot en met 2C kregen daar een rondleiding van Laurens Kieftenbelt. Kieftenbeld gaf de jonge bezoekers uitleg over het wel en wee in en restaurant. Hij vertelde onder meer hoe er in de keuken wordt gewerkt.

Ook kregen de kinderen informatie over hoe de bediening werkt, hoe bestellingen van eten opgenomen worden en hoe een tafel gedekt hoort te zijn. Kieftenbeld maakte een aantal pannenkoeken en die mochten de kinderen zelf serveren aan hun klasgenootjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.