jan b wint wedstrijd van de week

We kunnen Jan B best omschrijven als een mazzelaar. Elf minuten voor de sluiting van de Wedstrijd van de Week besluit hij om de uitslag tussen SV Raalte en SDOL op 1-1 te voorspellen. Warempel, staat er anderhalf uur later 1-1 op het scorebord aan de Jan van Arkelstraat in Raalte en komt hij na loting ook nog eens als winnaar uit de bus. Jan, een dikke proficiat. Op naar Intersport Schutte in Raalte, want daar ligt een prachtige ‘Falcon Joya Salland Centraal’-bal voor je klaar.

Dat Raalte zondag slechte zaken heeft gedaan, is een feit. Op het kunstgras aan de Jan van Arkelstraat kreeg de Raalter ploeg visite uit de kelder van 5e Klasse H. ‘Onderschat nooit je tegenstander, zelfs niet als deze helemaal onderaan de ranglijst staat’, luidt vaak het advies van menig trainer. Of hiervan sprake was, laten we even ter zijde, maar SDOL pakte toch knap een punt in Raalte.

Woensdag is er weer een nieuwe ronde in de Wedstrijd van de Week. Vanaf 12.00 uur kun je weer een gokje wagen. Daarvoor verschijnt een nieuw artikel op deze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.