huurders moeten per 1 juli de haere uit

Huurders van de Haere in Heino moeten voor 1 juli een ander onderkomen vinden. De hurende partijen zijn per brief door Landstede Welzijn op de hoogte gebracht van dit feit. De Haere staat al langer op de lijst om gesloopt te worden, maar nu lijkt de definitieve datum van sluiting alvast gepland.

Landstede Welzijn is zelf ook huurder van het pand. Het gebouw is eigendom van SallandWonen. Waar Landstede Welzijn haar activiteiten voort gaat zetten is nog niet bekend. “De activiteiten die we er hebben zitten zijn de tienerdisco en kinderwerk. Daar hebben we nog geen nieuwe locatie voor gevonden. Wat logisch lijkt, is voor het kinderwerk aansluiting met de nieuwe brede school zoeken. Dat is de eerste plek waar we naar gaan kijken,” laat Folkert Hilarides van Landstede Welzijn Raalte weten.

De grootste huurder van de Haere is Koos Kinderopvang, die krijgt een plekje in de nieuwe brede school in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.