Home / archiefcentraal / houtdorp olst zoekt lakens en vrijwilligers

houtdorp olst zoekt lakens en vrijwilligers

Landstede Welzijn Olst-Wijhe houdt ook deze zomer weer het jaarlijkse houtdorp in de Olsterhof in Olst en wel in week 35. Voor het houtdorp zoekt Landstede nog wel oude lakens die gebruikt kunnen worden. Deze kan men inleveren bij ’t Olde Postkantoor in Olst. De lakens (geen dekens) zijn bedoeld voor de kindervakantieweek. Kinderen maken hutten van pallets en versieren deze met lakens en verf.

Tevens zoekt Landstede vrijwilligers van 18 jaar of ouder met ervaring in het omgaan met kinderen. Vind jij het leuk om met een groep kinderen hutten te bouwen en andere activiteiten te begeleiden? Of wil je helpen bij het schminken, broodjes bakken of andere werkzaamheden, meld je dan aan als vrijwilliger.

Om lakens in te leveren, je op te geven als vrijwilliger of voor andere vragen kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe via 0570-562529 of welzijnolstwijhe@landstede.nl.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.