holtmaat plaatst verkiezingsbord aan n35

Henk Holtmaat, CDA-kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezing, heeft zaterdag aan de N35 een verkiezingsbord geplaats. Niet zonder reden op die plaats, want de CDA’er maakt zich sterk voor de opwaardering van de verbinding tussen Zwolle en Almelo.

Holtmaat: “ Ik vind dat de N35 zo snel als maar even mogelijk is, opgewaardeerd moet worden naar een weg met vierbaansweg. Op de plek waar nu het bord staat, zullen binnen afzienbare tijd de auto’s moeten kunnen rijden, dus hopelijk is het de laatste keer dat op deze plek een verkiezingsbord staat.”

Dick Buursink, lijsttrekker van de PvdA, wil dat de N35 in het huidige tracé blijft, maar het CDA denkt hier anders over. “Wij willen als CDA zo spoedig mogelijk van de wegverbinding tussen Enschede en de hoofdstad van onze provincie Zwolle een 2×2 gescheiden rijbanen autoweg maken. Goed voor het vrachtverkeer, het woon-werkverkeer en voor iedereen die snel en veilig wil van A naar B,” aldus Holtmaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.