hillie schut wint raalter dressuur bokaal

Hillie Schut heeft zondagmiddag met haar paard Wenzel de felbegeerde Raalter Dressuur Bokaal gewonnen. De finale van de Raalter Dressuur Bokaal 2011 werd gehouden in Manege de Hooge Weg in Raalte. Daarnaast won de amazone een bedrag van 100 euro, een paardendeken en een proefabonnement op het tijdschrift Hippisch Oost Nederland. Lindy Rook eindigde samen met haar paard Boss op een tweede plaats en Marjolein Gavaert met Dansa’s Adansa kan een derde plek achter haar naam schrijven. Daarnaast veroverde het duo ook nog de eerste plek in klasse M2.

De dressuurwedstrijd is door de Landelijke Rijvereniging Raalte georganiseerd. De 21 beste ruiters en amazones die zich dit seizoen hebben geplaatst, streden dit weekend tegen elkaar voor de felbegeerde bokaal.

In klasse B won Debbie Schingenga met paard Reinko. Klasse L1 heeft als winnaar Sera Kingma met Agnes. Malou Hoefman eindigde in twee klassen op de eerste plaats, met paard Boelie in klasse L2 en met Zidane in klasse M1. Ruiter Bert Roelofs behaalde met paard Total Touch de eerste plaats in klasse Z1. Paard Tirza hielp amazone Greet Schoorlemmer aan een winst in klasse Z1 en Z2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.