Home / archiefcentraal / hiemstra wint noord oost kampioenschap

hiemstra wint noord oost kampioenschap

Schaatster Malou Hiemstra uit Lemelerveld is zondag eerste geworden op het Noord Oost Kampioenschap. Dit kampioenschap betreft de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Zowel op de 500 meter als de 1000 meter zette ze de eerste tijd neer. De vijfhonderd won ze met de tijd van 41,18 seconden en de duizend met 1:24,03. Daarmee bleef ze Vera Otten uit Enschede( 43.33 en 1:26,42) en Amber Hofkamp uit Assen (42,90 en 1:29,30) voor.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.