Home / archiefcentraal / heinose wandelvierdaagse viert eerste lustrum

heinose wandelvierdaagse viert eerste lustrum

De Heinose Avondwandelvierdaagse in Heino maakt zich op voor de eerste lustrumeditie. De eerste wandelavond is op maandag 16 mei. Wandelaars kunnen kiezen om elke avond 5 of 10 kilometer af te leggen. Iedere avondwandeling gaat rondom Heino.

Hoewel de vierdaagse pas in mei wordt gehoude, is de werkgroep alweer volop bezig met het uitstippelen van de de routes. De inschrijving voor de Heinose avondvierdaagse is reeds geopend, inschrijven kan via www.wandel4daagseheino.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.