Home / archiefcentraal / heinose prins chiel ii in tv programma

heinose prins chiel ii in tv programma

Prins Chiel II, de jeugdprins van de Heinose carnavalsvereniging de Sökkestoppers, doet donderdag 3 maart mee aan het populaire Kinderprogramma AvaStars Live. Het programma wordt iedere werkdag live op Z@pp uitgezonden van 17.45 tot 18.15 uur in een virtuele studio.

AvaStars is een interactieve avonturengame, waarin elke aflevering twee kinderen met hun eigen gecreëerde AvaStar een kennis- en computerstrijd leveren en de kijkers thuis via internet mee kunnen spelen.

Prins Chiel gaat het in deze speciale carnavals uitzending op donderdag 3 maart opnemen tegen een andere Jeugd Prins uit Kerkrade met acht vragen over beeld, acht vragen over tekst en een finale vraag. Alle vragen gaan over het carnavalsfeest. Adjudant Jorn en president Leon reizen die donderdag met Prins Chiel mee voor de morele ondersteuning. Avro heeft Chiel geselecteerd omdat de website van de Sökkestoppers er fraai uitzag.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.