heinose prins chiel ii in tv programma

Prins Chiel II, de jeugdprins van de Heinose carnavalsvereniging de Sökkestoppers, doet donderdag 3 maart mee aan het populaire Kinderprogramma AvaStars Live. Het programma wordt iedere werkdag live op Z@pp uitgezonden van 17.45 tot 18.15 uur in een virtuele studio.

AvaStars is een interactieve avonturengame, waarin elke aflevering twee kinderen met hun eigen gecreëerde AvaStar een kennis- en computerstrijd leveren en de kijkers thuis via internet mee kunnen spelen.

Prins Chiel gaat het in deze speciale carnavals uitzending op donderdag 3 maart opnemen tegen een andere Jeugd Prins uit Kerkrade met acht vragen over beeld, acht vragen over tekst en een finale vraag. Alle vragen gaan over het carnavalsfeest. Adjudant Jorn en president Leon reizen die donderdag met Prins Chiel mee voor de morele ondersteuning. Avro heeft Chiel geselecteerd omdat de website van de Sökkestoppers er fraai uitzag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.