Home / archiefcentraal / heino houdt last van lantaarnpaal vandalisme

heino houdt last van lantaarnpaal vandalisme

Heino heeft nog steeds last van vandalen die lantaarnpalen vernielen. De meldingen van vernielde straatverlichting blijven bij de gemeente Raalte binnenkomen. De vandalen verwijderen de deksels van de lantaarnpalen en halen daarna de zekering uit de straatverlichting. Eerder leek het erop dat alleen op Nieuwjaarsnacht vernielingen hadden plaatsgevonden, maar de meldingen houden aan.

Doordat de deksels van de lantaarnpalen verwijderd zijn, ontstaan gevaarlijke situaties. Stroomdraden uit de lantaarns komen bloot te liggen, waardoor bij aanraking ernstig letsel kan ontstaan.

De gemeente roept inwoners van Heino op om melding te doen van lantaarnpalen die door de vandalen bewerkt zijn. Daarnaast hoopt de gemeente dat de inwoners meewerken aan het opsporen van de daders. Als je personen, anders dan onderhoudspersoneel van de gemeente of Enexis, een deksel van een lantaarnpaal ziet verwijderen, meld dit dan bij de gemeente (0572-347799) of bij de politie (0900 8844).

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.