handbaldames overwetering in nieuwe kleding

De huidige sponsor Autobedrijf Boskamp (Opel dealer in Olst ) van dames 1 handbal sc. Overwetering heeft de dames kort geleden van een nieuwe jas en warmloop shirt voorzien. Autobedrijf Boskamp is al vele jaren sponsor van de dames.

Als promotie voor de nieuwe Opel Astra was het voor Jurgen en Erwin Albers van Autobedrijf Boskamp weer de gelegenheid om hun favoriete handbaldames weer eens in nieuwe kleding te steken. Als tegenprestatie hebben de dames en uiteraard begeleiding en trainer de jas aan als zij naar hun wedstrijden gaan en dragen zij het warmloop shirt in de zaal bij het warmlopen voor de wedstrijd om daarmee Autobedrijf Boskamp te promoten bij de toeschouwers, tegenpartijen en scheidsrechters in geheel Salland en daar buiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.