Home / archiefcentraal / half duizend bezoekers op teenage party

half duizend bezoekers op teenage party

De Teenage Party heeft zondagavond zo’n 500 jonge discogangers naar de Leeren Lampe in Raalte getrokken. Het verzetten van de feesttijden, van een middagdisco naar een avonddisco, is een goede zet gebleken.

De sfeer onder de jonge feestvarkens zat er goed in zondag. De nummers van Kabaal-DJ Alfons Holterman gingen er bij de bezoekers in als zoete koek. Tijdens de avond deed zich geen enkele ongeregeldheid voor, wat dat betreft vormen de toekomstige bezoekers van de Clubnight in de Lampe misschien wel een voorbeeld voor de (iets) oudere generatie.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.