Home / archiefcentraal / groen licht voor notariskantoor meerleweg

groen licht voor notariskantoor meerleweg

In 2003 werd de bouwgrond van het perceel getaxeerd op 442.500 euro. Achteraf bleek de opbrengst lager uit te komen en moest de lichte bodemverontreiniging op het perceel gesaneerd worden.

Dat er sprake is van een exploitatietekort stuitte op wat verzet van de gemeenteraad. PvdA, Lokaal Alternatief en SP stemden tegen. Zij zetten onder meer vraagtekens bij de prijs waarvoor de gemeente het perceel verkoopt aan Procee-Oors Notarissen. Wethouder Wout Wagenmans verzette zich tegen dit standpunt van de partijen, omdat de grondprijs is gebaseerd op de taxatie.

Het akkoord van de gemeenteraad betekent groen licht voor het notariskantoor en de vrijstaande woning op de hoek van de Meerleweg en de Munstersestraat. Op de ene helft van de kavel komt het kantoor van Procee-Oors en op de andere helft komt een woning die in de vrije verkoop gaat. De opbrengst van die woning zal uiteindelijk het exploitatietekort bepalen.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.