gezelligheid bij open huis wagenbouwers

Het was zaterdag een gezellige drukte bij de open dag van de wagenbouwers die komende carnaval meedoen aan de optocht in Heino. De Springplank, Ken iK’oe, ‘t Giet Löss, het Gruppeteam en De Dolfijn openden hun deuren voor publiek op de verschillende plaatsen waar aan de wagens wordt gebouwd. Het doel van deze open dag was het bouwen van wagens te stimuleren en het publiek een inzicht bieden wat er zoal bij het bouwen van de wagens komt kijken.

De carnavalsoptocht in Heino vindt plaats op zaterdag 5 maart. Meer foto’s van de open dag zijn te zien op de website van carnavalsvereniging de Sökkestopper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.