gewoon carolien seksuele energie

Als twee mensen elkaar aardig vinden en misschien een seksuele relatie willen, is er een gevoel. Gevoelens zijn energie, je kunt ze dus voelen en sommige mensen kunnen dat al zien. Energie kan dan van de ene persoon naar de andere gaan. Als het alleen ’voor de seks’ is, dan is er energie- overdracht alleen vanuit de onderbuik. Later kunnen mensen zich dan bijvoorbeeld ook vanuit het hart verbinden. Dan is er ook overdracht van energie vanuit het hart. Als je seks hebt omdat het moet, of je bent er met je gedachten niet bij, dan is er meestal geen echte energie overdracht.(gelukkig komen de meeste mensen dan wel weer in hun gevoel). Vaak is er dan een gevoel van teleurstelling.

Steeds meer mannen en vrouwen zijn zich bewust van hun eigen energie en leren er beter mee omgaan. Ze nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gedachten en gevoelens en maken bewuste keuzes. Ze hebben vaak uitstraling naar de wereld, hebben een open hart, praten echt met de mensen, raken sneller mensen aan. Als twee van deze mensen elkaar ontmoeten, kan er ook spontaan overdracht van energie zijn. Dat wil zeggen dat energie vanzelf van de ene persoon naar de andere gaat en omgekeerd. Zij hebben dan verbinding. Mensen die daar geen kennis of ervaring mee hebben, weten vaak wel dat er wat ‘gebeurt’ tussen die twee mensen. Er wordt dan ook energie vanuit de onderbuik uitgewisseld. Als deze mensen de verantwoordelijkheid voor hun eigen energie nemen, dan hoeven ze geen seksuele relatie te hebben. De overdracht is al fantastisch. Seksuele energie is scheppingsenergie, creativiteit, je ontvangt levenskracht en wijsheid van elkaar, welke je eigen levenskracht stimuleert. Je verrijkt elkaar dus, wat weer erg prettig is voor de omgeving en de maatschappij.

Hoe is het met jouw seksuele energie? Hoe gebruik je deze energie naar je partner? naar andere mensen? Heb je vragen over seksuele energie, seksualiteit of wil je ervaringen delen, dan kan dat via info@carolienjonkman.nl of via staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.