gewoon carolien de ziel daalt in het lichaam

Soms gaf ze moeder tips bijvoorbeeld over bepaalde voedingsmiddelen die moeder kon gebruiken. Ik herinner me dat ze zelfs haar mening over de kleur van het behang van haar kamertje heeft gegeven en ze had ook haar voorkeur met betrekking tot haar naam. De bevalling is, als je dat al kan zeggen, goed gegaan. Met moeder en baby gaat het goed.

Ik mag haar baby vasthouden; ik neem de babymeid in beide handen en moeder legt haar handen onder mij. Een mooi moment. Er komen allerlei liefdevolle gedachten in mijn hoofd en door mijn lichaam stroomt veel liefde. In gedachten verwelkom ik de baby en mijn gevoel is op 1 lijn met de gedachten. We kijken in de helblauwe ogen van het meisje. En ineens: plof! Net alsof een grote kracht in het lichaam van het baby’tje komt. Het voelt alsof de ziel van het kindje het lichaampje nog meer gaat bewonen.

In de spirituele wereld noemen wij dat incarneren (in het vlees/lichaam komen). Deze fases van incarneren heeft ze in elk geval al goed volbracht! Ze zal zich de komende tijd goed ontwikkelen.

Moeder en ik kijken elkaar aan in verwondering. Wat is het leven mooi.

Heb jij ook zulke ervaringen meegemaakt? Wil je begeleiding om je eigen ervaringen op te doen? Neem gerust contact op via de site of via info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.