gein gala bal goed begin van de carnaval

De Leeren Lampe was zaterdag het toneel voor het Gein Gala Bal van carnavalsvereniging de Stöppelkaters uit Raalte. Prins Harry III en Jeugdprins Jimmy I stonden versteld van al het moois wat voor hun was voorbereid.

Tijdens deze avond werden ook twee onderscheidingen uitgereikt. De Zeldzame Kater ging dit jaar naar Willy Koerhuis en de onderscheiding Stöppelkater van het Jaar ging naar ‘Goede maatjes met Raalte’ van de activiteitencommissie van het ROV. Ook de familie Zwakenberg kreeg een onderscheiding, omdat de Stöppelkaters de afgelopen twee jaar van hun diensten gebruik mochten maken, toen de Leeren Lampe gesloten was.

Om precies 20.11 uur begon het programma van het Gein Gala Bal. Jeugdprins Jimmy sprak voor het eerst zijn proclamatie uit. Daarna werd hij getrakteerd op een dans van zijn eigen dansmariekes. Ook de Hofdames en de Firecats voerden deze avond hun prijzenwinnende dansen op. Ook passeerde de Raad van Elf als Roalter Jongs de revue. De avond werd al dansend en swingend door iedereen afgesloten. Een goed begin voor het aankomende carnaval.

Het gehele verslag van het Gein Gala Bal is op de website van de Stöppelkaters te lezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.