Home / archiefcentraal / gein gala bal goed begin van de carnaval

gein gala bal goed begin van de carnaval

De Leeren Lampe was zaterdag het toneel voor het Gein Gala Bal van carnavalsvereniging de Stöppelkaters uit Raalte. Prins Harry III en Jeugdprins Jimmy I stonden versteld van al het moois wat voor hun was voorbereid.

Tijdens deze avond werden ook twee onderscheidingen uitgereikt. De Zeldzame Kater ging dit jaar naar Willy Koerhuis en de onderscheiding Stöppelkater van het Jaar ging naar ‘Goede maatjes met Raalte’ van de activiteitencommissie van het ROV. Ook de familie Zwakenberg kreeg een onderscheiding, omdat de Stöppelkaters de afgelopen twee jaar van hun diensten gebruik mochten maken, toen de Leeren Lampe gesloten was.

Om precies 20.11 uur begon het programma van het Gein Gala Bal. Jeugdprins Jimmy sprak voor het eerst zijn proclamatie uit. Daarna werd hij getrakteerd op een dans van zijn eigen dansmariekes. Ook de Hofdames en de Firecats voerden deze avond hun prijzenwinnende dansen op. Ook passeerde de Raad van Elf als Roalter Jongs de revue. De avond werd al dansend en swingend door iedereen afgesloten. Een goed begin voor het aankomende carnaval.

Het gehele verslag van het Gein Gala Bal is op de website van de Stöppelkaters te lezen.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.