gein gala bal en meer in lampe

De Leeren Lampe in Raalte heeft op zaterdag 12 februari een erg gevarieerd programma. Voor de clubnight komen onder andere de dj’s Marc Benjamin en Skitzofrenix naar Raalte en in de Theaterzaal vindt het Gein Gala Bal van de Stoppelkaters plaats. Vanaf 23.00 uur is de theaterzaal weer beschikbaar voor discotheekbezoekers.

Tijdens het Gein Gala Bal staat de Theaterzaal bol van de activiteiten. Tal van overwegend Raalter artiesten brengen een wervelende, maar vooral kostelijke show van zang, dans en vermaak. Onder de klanken van een gerenommeerde band wordt het feesten! Deze zaterdagavond worden ook de Zeldzame Kater en de Stöppelkater uitgereikt. Wie oh wie komen daarvoor in aanmerking? Kortom: Je krijgt een kater als je er niet bent geweest.

Het is mogelijk het programma van het Gein Gala Bal zittend mee te maken, maar het aantal zitplaatsen is beperkt evenals het aantal kaarten. De voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten 10 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij Annie Schulten in de Herenstraat in Raalte en aan de kassa van de Leeren Lampe.

Als het Gein Gala Bal ten einde is, komt er livemuziek in de theaterzaal. Dit wordt verzorgd door Q5, een moderne top 40 band bestaande uit vijf jonge muzikanten. De dj’s Marc Benjamin, Skitzofrenix en MC Lady Bee, Q5 en de Resident DJ’s moeten ervoor zorgen dat de clubnight een succes wordt. De entree is 8,50 euro, voor clubcardmembers 7 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.