gehring krijgt koninklijke onderscheiding

Gehring is al sinds 1988 betrokken bij de Stichting Sporthal Heeten. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van de multifunctionele sportruimte in het dorp. Daarnaast is hij penningmeester en beheert hij het archief van de stichting.

Voor Gehring betrokken raakte bij de Stichting Sporthal Heeten was hij penningmeester bij de voetbalvereniging SV Heeten, al sinds 1970. Daarnaast is hij van 1985 tot 2003 betrokken geweest bij het buurtentoernooi in Heeten, als medeoprichter, organisator en secretaris.

Van 1988 tot 1994 was hij financieel administrateur bij de voetbalclub in het dorp, ook was hij in de periode 1993-2000 actief als penningmeester van de Stichting Stevenskamp Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.