geen terughaalactie sallandse reisbureaus

Reizen die geannuleerd zijn, kan men omboeken, verplaatsen naar een later stadium of, afhankelijk van de reisorganisatie, geld worden teruggevraagd. Tot nu toe zijn alle reizen tot aan de voorjaarsvakantie, de laatste week van februari, gecanceld. Voorlopig zit een reis naar Egypte er dus niet in.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ook een negatief reisadvies naar Egypte de deur uit gedaan. Nederlanders die zich in Egypte bevinden wordt geadviseerd te overwegen het land op eigen gelegenheid te verlaten.

Dit betekent overigens niet dat er geen Sallanders zich op het moment nog in Egpyte bevinden, maar dat de Sallandse reisorganisaties zelf niet belast zijn met het terughalen van toeristen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.