geen favoriet bij eagles fc den bosch

Go Ahead Eagles speelt vrijdagavond om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De mannen van trainer Andries Ulderink staan momenteel op de tiende plek. Opponent FC Den Bosch staat een plekje hoger. Bij winst gaat de Deventer ploeg over de Brabanders heen.

De historie leert dat de wedstrijd geen echte favoriet kent. Go Ahead Eagles – FC Den Bosch werd twintig keer afgewerkt. Eagles won negen keer, Den Bosch acht keer. Drie keer werd er gelijk gespeeld.

Als er gekeken wordt naar alle onderlinge duels, dan heeft FC Den Bosch de beste papieren. Van de 41 ontmoetingen trok Den Bosch twintig keer aan het langste eind. De Deventenaren wonnen slechts twaalf keer.

Eagles is bezig aan een matige tweede seizoenshelft. Er werd gewonnen van FC Emmen en gelijk gespeeld tegen AGOVV, Sparta, Almere City en BV Veendam. De overige drie wedstrijden werden verloren. Ook de IJsselderby tegen FC Zwolle werd niet gewonnen. In Zwolle werd het 3-1 voor de thuisploeg.

De wedstrijd in de Adelaarshorst staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. De aftrap is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.