floor flierman neemt tamaris over

Floor heeft jarenlange ervaring in de (schoen)modewereld. Ze begon bij Ascona Schoenen. “Daar heb ik alle facetten van het vak geleerd, van inkoop tot verkoop.” Daarna werkte ze 1 jaar bij Tamaris, waarna ze de overstap maakte naar een kledingzaak. “Maar mijn hart ligt toch veel meer bij schoenen dan bij kleding. Ik heb er dan ook heel veel zin in om te beginnen.”

Tamaris is een Duits merk dat zich richt op de productie van damesschoenen. Het wordt verkocht in meer dan tachtig landen. Tamaris staat voor kwaliteit in combinatie met design, tijdgeest en emotie. Dat maakt Tamaris tot een van de sterkste en snelst groeiende merken in de schoenenbranche. De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36, de collectie is gericht op elk budget en de vormgeving varieert van klassiek tot modern trendy.

“Onze doelgroep is heel breed”, stelt Floor. “We presenteren schoenen voor de dochter die voor het eerst haar hakjes koopt, de zus die er trendy en hip uit wil zien, voor de moeder die er verzorgd uit wil zien en natuurlijk oma die gaat voor optimaal comfort. De sfeer in de winkel vind ik zelf heel erg belangrijk. De klanten moeten zich hier op hun gemak voelen om in alle rust leuke ideeën op te doen.”

Dinsdag 1 maart is het feest in de winkel ter ere van de overname. Koffie en gebak staan klaar. Iedereen is welkom. Vanaf het voorjaar wordt het assortiment uitgebreid met tasjes.

Meer informatie op staging2.tamaris-store.hyves.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.