Home / archiefcentraal / fc zwolle wint ijsselderby 3 1

fc zwolle wint ijsselderby 3 1

FC Zwolle heeft zondag goede zaken gedaan door de zogenaamde IJsselderby tegen Go Ahead Eagles te winnen. In Zwolle werd het 3-1 dankzij doelpunten van Sjoerd Ars (2) en Eric Botteghin. Joep van den Ouweland scoorde namens de bezoekers. Dankzij de winst verstevigt Zwolle de koppositie. Concurrent RKC Waalwijk verloor afgelopen vrijdag namelijk.

De openingstreffer viel na 25 minuten, toen Ars een terecht gegeven strafschop binnenwerkte. Zeven minuten later scoorde Botteghin met de hak uit een vrije trap. Acht minuten voor tijd werd het nog even spannend toen Go Ahead Eagles de aansluitingstreffer maakte. Vijf minuten later was het wederom clubtopscorer Ars die een penalty raak schoot.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.