Home / archiefcentraal / enexis vervangt gasleiding aan mettingenlaan

enexis vervangt gasleiding aan mettingenlaan

Energienetwerkbeheerder Enexis heeft dinsdag een gasleiding aan de Mettingenlaan in Raalte vervangen. Twee weken geleden dichtte Enexis op dezelfde plek een gaslek, nadat een omwonende de brandweer inschakelde nadat hij een gaslucht rook.

Na metingen van de brandweer bleek er inderdaad een gaslek te zijn. Enexis dichtte daarop het gat als tijdelijke oplossing. Om herhaling te voorkomen werd dinsdag de leiding vervangen. De problemen met de gasleiding moeten na dinsdag dus zijn opgelost.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.