eigenaardig bij hof van eigenaardigheden

Mag je er nou wel komen of niet? Het ene bordje zegt dat je er rustig naar toe mag lopen, het bordje eronder verbiedt het je. Hans Bisschop vraagt het zich af. “Deze aanwijzing maakt me nieuwsgierig. Het bovenste bord zegt ‘daar moet je naar toe’ en het bord daaronder verbiedt het je. Wie kan mij zeggen of het de moeite waard is om het hof van eigenaardigheden te bezoeken op straffe van artikel 461 van wetboek van strafrecht?”

Voor alle duidelijkheid het betreffende bord staat aan de Krieghuisweg nabij de camping Krieghuusbelten in Raalte. Wie het weet… die mag het zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.