Home / archiefcentraal / eigen outfit voor voetbal school salland

eigen outfit voor voetbal school salland

Alle E-, F- en D- spelers + de trainers van Voetbal School Salland (VSS) hebben sinds deze week een voetbaloutfit behorend bij de Voetbal School. Dit outfit bestaat uit een trainingspak met T-shirt, broekje en kousen.

Woensdag mochten de jongens en meisjes de nieuwe kleding voor het eerst aan, tijdens speciale wedstrijdjes.

Deze wedstrijden waren georganiseerd in het kader van de cursus Pupillenscheidsrechter bij Rohda Raalte. Dertig toekomstige scheidsrechters hadden zich opgegeven voor de cursus, die werd gegeven door scheidsrechter Erik Braamhaar. Deze scheidsrechters in opleiding konden tijdens de wedstrijden van VSS hun vaardigheden tonen. De 26 jongens en meisjes van de voetbalschool zorgden voor een aantal spannende partijtjes.

Intersport Schutte uit Raalte sponsorde de kleding van Voetbal School Salland, in combinatie met enkele mede-sponsoren, waaronder tekenbureau Alferink. Organisaties en bedrijven die het initiatief graag ondersteunen, kunnen contact opnemen met de voetbalschool via

peter.reumer@scas-salland.nl.

Kijk voor foto’s van de nieuwe kleding en van de wedstrijden op www.scas-salland.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.