eerste editie havenwerk goed verlopen

Jongeren van amateurverenigingen uit de gemeente Olst- Wijhe op het gebied van theater, dans en muziek beklommen tijdens het festival beurtelings het podium. Verder bood het festival allerlei workshops waar scholieren van Olst-Wijhe aan deelnomen. Seitz: “Artiesten die meededen bezochten ook elkaars optredens. Deze uitwisseling was een van de doelstellingen van Havenwerk on Tour, dus zijn we ook hierin geslaagd.”

Een iets minder punt van de locatie van ‘Havenwerk on Tour’ was de voortdurende harde wind. “Het festival wordt nog geëvalueerd en dan wordt onder andere bekeken of de editie 2012 iets later in het seizoen kan worden gehouden. De temperatuur was niet slecht voor februari, maar het is wel fijn om buiten van de prachtige omgeving van de laad- en loswal te kunnen genieten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.