ecoflex moet vervanger van daklood worden

EPDM Systems uit Lemelerveld heeft een product op de markt gebracht, dat daklood overbodig moet maken. Het zogeheten EcoFlex is speciaal ontwikkeld als loodvervanger met de flexibele eigenschappen van de traditionele materialen, daarnaast is het flexibel en goed vervormbaar. Ook in langere lengtes, tot tien meter.

EcoFlex is eenvoudig aan te brengen, zonder dat daar speciaal gereedschap voor nodig is. Het kan worden toegepast als waterkering in gevels, rondom dakkapellen, maar ook als loketten ten behoeve van hellende daken en schoorstenen.

Meer informatie via EPDM Systems 0572-371027.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.