Home / archiefcentraal / echtscheidingsbemiddeling ook in raalte

echtscheidingsbemiddeling ook in raalte

Na meer dan vijftien jaar hoeft men voor echtscheiding en mediation niet meer naar Zwolle of Deventer, maar kan men in Raalte terecht voor deskundige begeleiding om op een fatsoenlijke en eerlijke manier uit elkaar te gaan. De mediator/echtscheidingsbemiddelaar Fred van Welsem opende begin dit jaar de deur van zijn kantoor aan de Punterstraat 1.

Van Welsem brengt meer dan twintig jaar ervaring met zich mee en is gecertificeerd door de Stichting NMI. Zijn aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, gecombineerd met een zakelijke ondersteuning. Van Welsem werkt ook voor de rechtbanken van Zwolle en Zutphen. Hij begeleidt naast echtscheidingen ook zakelijke geschillen van allerlei aard. Voor een kosteloos oriënterend gesprek in Raalte kun je contact opnemen via 0570 – 643001 of fredvanwelsem@welstone.nl. Meer informatie staat op www.welstone.nl

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.