Home / archiefcentraal / eagles wint gerritsen gouden wissel

eagles wint gerritsen gouden wissel

Eagles begon goed aan de wedstrijd. Er werd vroeg druk gezet en bij vlagen kwam Den Bosch niet aan spelen toe. De Deventenaren hielden dit niet echter de hele wedstrijd vol en de wedstrijd kantelde. Gescoord werd er de eerste helft niet.

De tweede helf was trainer Andries Ulderink meer langs de lijn te vinden. Zo veel zelfs, dat zijn stoel net zo goed weggehaald had kunnen worden. Ulderink had, naast zijn coaching, nog meer aandeel in de overwinning. In de 71 minuut bracht hij Patrick Gerritsen in. Dat bleek een gouden wissel. Na iets meer dan vijf minuten scoorde Gerritsen de winnende treffer.

Door de overwinning stijgt Go Ahead Eagles een plekje op de randlijst.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.