eagles wint gerritsen gouden wissel

Eagles begon goed aan de wedstrijd. Er werd vroeg druk gezet en bij vlagen kwam Den Bosch niet aan spelen toe. De Deventenaren hielden dit niet echter de hele wedstrijd vol en de wedstrijd kantelde. Gescoord werd er de eerste helft niet.

De tweede helf was trainer Andries Ulderink meer langs de lijn te vinden. Zo veel zelfs, dat zijn stoel net zo goed weggehaald had kunnen worden. Ulderink had, naast zijn coaching, nog meer aandeel in de overwinning. In de 71 minuut bracht hij Patrick Gerritsen in. Dat bleek een gouden wissel. Na iets meer dan vijf minuten scoorde Gerritsen de winnende treffer.

Door de overwinning stijgt Go Ahead Eagles een plekje op de randlijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.