eagles wacht nog steeds op overwinning

Go Ahead Eagles speelt aanstaande vrijdag een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. De ploeg van trainer Andries Ulderink heeft deze avond wat in te halen. Vorige week verspeelden de Deventenaren namelijk belangrijke punten door in eigen huis in de slotfase gelijk te spelen tegen hekkensluiter Almere City. Afgelopen maandag werd er ook niet gewonnen van BV Veendam (0-0).

Eagles wacht nog altijd op de eerste overwinning in de tweede seizoenshelft. Negen wedstrijden op rij werd er niet gewonnen. Beide ploegen hebben 25 punten, maar FC Emmen heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

Volgens de statistieken wordt het een spannende wedstrijd. De wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Emmen werd negentien keer gespeeld. Beide ploegen wonnen negen keer in Deventer. Een keer trok er niemand aan het langste eind.

De wedstrijd in de Adelaarshorst in Deventer begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.