drukte tijdens zotte zaterdagavond

Klanten kregen deze avond tien procent korting op alle carnavalsartikelen en 25 procent op het gehele assortiment van Formido. Om 18.30 uur ging de winkel weer open en rijen mensen stonden te wachten om naar binnen te komen.

“We hadden rode lopers uitgelegd en het is altijd even afwachten hoeveel mensen er op af komen, maar het was super”, zegt filiaalmanager Edwin Schrijver. “Het was echt gigantisch druk. Onvoorstelbaar. Na tien minuten stond de zaak vol.”

Volgens Schrijver konden de klanten van Formido het vooral waarderen dat de bouwmarkt niet had bezuinigd op ontvangst. “We hadden bij binnenkomst gratis koffie en een krakeling, de zogenaamde ‘carnavalskraker’. Verder waren er ook hapjes en drankjes en we merkten dat klanten dat enorm konden waarderen. Je hoort vaak dat het slecht gaat met bouwmarkten en dat er bezuinigd wordt. Maar wij vinden dat je dit soort kansen niet mag laten liggen. Dankzij dit soort acties draaien wij vijf procent meer omzet dan het landelijk gemiddelde. Zaterdag hebben wij dan ook weer een bak met omzet gedraaid.”

Volgens Schrijver ligt het niet alleen aan Formido Raalte dat de avond zo goed liep. “Het komt vooral door Raalte Plaza. De Woonstudio en Welkoop waren ook open en daar was het ook heel erg druk.”

Tot carnaval krijgen klanten van Formido Raalte twintig procent korting op een carnavalsartikel naar keuze. Ook kun je nog steeds genieten van groepskorting. Voor meer informatie kun je op staging2.formido.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.