Home / archiefcentraal / deventer duo aangehouden voor diefstal

deventer duo aangehouden voor diefstal

Een 52-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Deventer zijn donderdag aangehouden voor winkeldiefstal. Het duo nam voor ongeveer 450 euro goederen weg. De verdachten hadden bij een winkel in de Herenstraat parfumerie en toiletartikelen weggenomen.

Dankzij een goed signalement konden de verdachten worden aangehouden. Bij de fouillering en in hun personenauto werden de weggenomen artikelen aangetroffen.De verdachten zijn ingesloten en krijgen een proces-verbaal. Ook wordt onderzocht of de verdachten eventueel voor andere winkeldiefstallen in aanmerking komen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.