derde in the attic met veel regionaal talent

Door de opzet van het festival zijn er inmiddels vele aanmeldingen welke onmogelijk allemaal op één avond geplaatst kunnen worden. Hierdoor is de organisatie van In the Attic achter de schermen al bezig om naar andere mogelijkheden te kijken om dit wel te kunnen bieden. Zo is er inmiddels contact met een ‘grote’ speler in de markt op het gebied van organisatie en optredens voor beginnende bands. Mocht dit tot een samenwerking komen dan zal In the Attic nog breder gedragen kunnen worden. Hoe zich dit verder ontwikkelt zal de toekomst uitwijzen.

Het festival dient meerdere doelen: de opstap voor beginnende artiesten/bands om ook eens op een podium te spelen en het vermaak van het publiek. Sinds tijden is er weer eens wat te beleven in Heino op het gebied van livemuziek. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk.

Het festival duurt van 18.30 tot 01.00 uur. De entree is gratis. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.atticmusic.nl