Home / archiefcentraal / dames 1 smhc verpulvert nijverdals bezoek

dames 1 smhc verpulvert nijverdals bezoek

De score werd geopend door Nicolien Haarman, waarna de goal van Petra Biesterbos de openingstreffer snel opvolgde. Bij rust was de wedstrijd al lang in het slot gegooid: 6-0. Omdat het team uit Nijverdal nogal gehavend was door blessureleed, was de thuisploeg ook nog sportief genoeg om met tien tegen tien verder te gaan.

In de tweede helft scoorde SMHC nog drie keer waardoor de eindstand van 9-0 op het scorebord stond. Door de overwinning blijven de dames van SMHC op de twee positie van de ranglijst staan. Evenveel punten, maar zes doelpunten minder dan koploper Epe.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.