dak gaat er niet af bij muziekmiddag elckerlyc

De belangstelling bleef wat achter tijdens de muziekmiddag in Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg afgelopen zondag. Leden van muziekvereniging De Bergklanken uit Luttenberg hebben in samenwerking met Nynke Atsma, Bas van den Toren en Herma Jalink- Veldkamp laten zien en horen waarom Samen muziek maken zo leuk is.

Zaterdagmiddag waren de leden al bezig om de verschillende instrumenten speelklaar te maken en in Elckerlyc de boel in te richten. Bij binnenkomst van deze muzikale stuif-in werd eerst een kleine uitleg gegeven en de bladmuziek uitgereikt. Daarna oefenden de verschillende secties, waaronder slagwerk, saxofoon, blokfluit en gitaar, een plekje om te oefenen.

Na de koffiepauze werden alle instrumenten en standaarden in het orkest geplaatst. Waarna onder de algehele muzikale leiding van Herma de generale en de uitvoer plaatsvond van het bekende Höllenboers ‘Busje komt zo’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.