cursus vogelherkenning bij ivn raalte

INV Raalte start in de maand maart met cursussen vogelherkenning. Tijdens de cursus leer je manieren waarop je vogels kunt herkennen, bijvoorbeeld aan zijn kleuren of vlieggedrag of misschien zelfs aan de manier waarop hij zingt.

In totaal worden, bij voldoende aanmeldingen, drie cursusgroepen (letterlijk) het bos in gestuurd. De cursus duurt 8 weken en is te volgen op de zaterdagochtend, dinsdagochtend en vrijdagochtend. De lestijden zijn wekelijks van 09.00 uur tot 10.15 uur.

De kosten voor deze cursus zijn 7,50 euro voor leden van het IVN, niet-leden betalen 15 euro. Voorafgaand aan de cursus wordt er eerst een informatieavond gehouden op 22 februari. Je kunt je opgeven per mail bij Agnes Walraven (raafwalraven@ziggo.nl) of per telefoon bij Louis Slurink (0572-392124).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.