Home / archiefcentraal / cursus vogelherkenning bij ivn raalte

cursus vogelherkenning bij ivn raalte

INV Raalte start in de maand maart met cursussen vogelherkenning. Tijdens de cursus leer je manieren waarop je vogels kunt herkennen, bijvoorbeeld aan zijn kleuren of vlieggedrag of misschien zelfs aan de manier waarop hij zingt.

In totaal worden, bij voldoende aanmeldingen, drie cursusgroepen (letterlijk) het bos in gestuurd. De cursus duurt 8 weken en is te volgen op de zaterdagochtend, dinsdagochtend en vrijdagochtend. De lestijden zijn wekelijks van 09.00 uur tot 10.15 uur.

De kosten voor deze cursus zijn 7,50 euro voor leden van het IVN, niet-leden betalen 15 euro. Voorafgaand aan de cursus wordt er eerst een informatieavond gehouden op 22 februari. Je kunt je opgeven per mail bij Agnes Walraven (raafwalraven@ziggo.nl) of per telefoon bij Louis Slurink (0572-392124).

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.