curlmedia speelt voor cupido in salland

Met een auto vol met valentijnstaarten reed ‘cupido’ maandag door regio Salland. Het was natuurlijk niet de echte cupido, maar medewerkers van het bedrijf Curlmedia, dat sinds september 2010 gevestigd is aan de Boeierstraat 10G te Raalte.

Verschillende bedrijven in de regio Salland zijn maandag getrakteerd op een valentijnstaart. De nieuwsgierigheid van de gelukkige ontvangers was groot. De afzender van de valentijnstaart was uiteraard onbekend, zoals een echte valentijnstaart betaamt. Wel vermeldde de taart een telefoonnummer en de tekst ‘Voor ons was het liefde op het eerste gezicht’.

Johan Mulder, eigenaar van Curlmedia: “Op ludieke wijze willen wij bedrijven in regio Salland, kennis laten maken met Curlmedia. Vandaar dat ik samen met mijn collega Thijmen Weeren de actie heb uitgewerkt. Wij hebben samen verschillende MKB bedrijven in de regio opgezocht, waarvan wij van mening zijn dat wij samen met het bedrijf, hun huidige online diensten of producten kunnen verbeteren.”

Curlmedia is een gespecialiseerd internet strategie en webontwikkeling bedrijf. Zij houden zich bezig met het realiseren van bedrijfskritische weboplossingen, het verbeteren van de resultaten van websites en andere online marketing activiteiten. Zij vertalen bedrijfs- of marketingdoelstellingen naar toegankelijke internet toepassingen. Persoonlijke benadering staat hierbij hoog in het vaandel.

Wil je meer weten wat Curlmedia voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via 0572-75 05 23 of bezoek staging2.curlmedia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.