crt raalte presenteert nieuwe kleding

Tijdens de bijeenkomst bij het Vital Centre in Raalte is woensdag de nieuwe kleding van de afdeling Ren gepresenteerd. Het gaat in totaal om 9 sponsoren die de komende 3 jaar op de kleding vermeld gaan worden.

Na het inleveren van de oude kleding en na het tekenen van de sponsorcontracten is de nieuwe kleding aan de leden uitgereikt en zijn vele foto’s gemaakt. De CRT mag trost zijn op het resultaat en dat er zoveel sponsoren bereid zijn geweest om dit mogelijk te maken. De sponsoren zijn BKH, Hafkamp, ITR, Kokkie Bikes, Oosterwechel, PontMeyer, Salt & Pepper, Vital Centre en de Rabo Bank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.