Home / archiefcentraal / concert ligatura in plaskerk

concert ligatura in plaskerk

Gemengd koor Ligatura presenteert op zondag 13 februari weer haar jaarlijkse concert in de Plaskerk. Vorig jaar werd het 25-jarig jubileum gevierd met een Scandinavisch programma, dit jaar worden er vrolijke, romantische liederen van Duitse, Engelse en Franse componisten gezongen.

Het concert begint om 15.00 uur en de kerk is vanaf 14.30 uur geopend. De entree is 7,50 euro. Na afloop is er, zoals gewoonlijk, een drankje en gelegenheid om even na te praten. Ook kun je je opgeven om eens een repetitie bij te wonen in het Annahuis. Onder leiding van dirigent Rudie Altelaar wordt er elke woensdagavond gerepeteerd van 20.00 tot 22.00 uur.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.