Home / archiefcentraal / computerles voor senioren in swaenewoerd

computerles voor senioren in swaenewoerd

Het internetcafé van Swaenewoerd is vanaf 28 februari weer decor voor verschillende computerlessen voor senioren. Voor de cursus staan 6 hagelnieuwe computers klaar. De computers zijn voorzien van Windows 7 en Office 2010.

Alle cursussen bestaan uit 8 dagdelen van 2 uur. Per cursus is er plaats voor maximaal 6 cursisten. Er wordt rekening gehouden met de wensen en snelheid van de cursisten. Om te kunnen deelnemen aan deze cursussen wordt wel verwacht dat je thuis beschikt over een PC of Laptop, een eigen e-mail adres is ook van belang.

De beginnerscursus start op 28 februari, vervolgcursussen op 3 maar. De cursus fotobewerking begint op 2 maart. Inschrijvingen worden op datum van inleveren verwerkt. Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kun je afhalen bij de balie van Swaenewoerd.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.