computercursus windows in kulturhus holten

Sociaal Cultureel Werk in Holten start op donderdag 10 februari met een nieuwe cursus ‘Windows 7’. Nieuwe computers hebben dit besturingssysteem en deze Windows is op een aantal punten anders dan andere besturingsprogramma’s.

Je leert documenten opslaan, maar ook hoe je deze terug kunt vinden. Verder ga je mappen maken om bijvoorbeeld foto’s en teksten netjes in op te slaan. Ook leer je de beginselen van de programma’s Paint, Wordpad en de rekenmachine. Help en ondersteuning op de computer wordt behandeld en ook de prullenbak.

Op donderdag 10 februari van 13.30 tot 15.30 uur zal onder leiding van Gerrit van Zeijts de cursus van start gaan in Kulturhus Holten. De cursus bestaat uit zes lessen en deelname kost 95 euro, inclusief een lesboek. De cursus is ook bedoeld voor mensen die nog nooit iets met de computer gedaan hebben.

Voor meer informatie en opgave, kun je contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 in Holten, 0548 36 27 55. Ook kun je op staging2.socuweholten.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.