cda verrast vrijwilligers met een bloemetje

Velderman-Koenjer werd door Holtmaat bedankt omdat zij naast dat ze boerin en geitenhoudster ook nog heel veel vrijwilligerswerk doet in de basisschool, de kerk en veel helpt in het gemeenschapshuis de Schalm.

Van Loevezijn over vrijwilliger Bootsveld: “Geert is de spreekbuis van de groep vrijwilligers die er voor heeft gezorgd dat Heeten een prachtige multifunctionele ruimte bij de sporthal heeft gekregen. Wederom een uniek staaltje van zelfwerkzaamheid in het dorp, hulde aan deze groep vrijwilligers!”

Het bedanken van de vrijwilligers wordt door de CDA-Statenfractie van Overijssel al een aantal jaren gecombineerd met Valentijnsdag, de dag die in het teken staat van liefde en dankbaarheid. Dit jaar is de Valentijnsactie tevens de start van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 2 maart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.