buurtdorpentoernooi trr groeit gestaag

De tweede dag van het buurtdorpentoernoei bij Tennisvereniging Ramele Raalte (TRR) wordt komende zondag gespeeld. Op dit toernooi nemen kinderen tot en met 14 jaar uit de regio het tegen elkaar op. Het toernooi groeit gestaag, waardoor het niet meer op één dag is te organiseren. Afgelopen zondag vond de eerste dag van het toernooi plaats.

Al voor de vierde keer op rij wordt dit tennistoernooi voor de Sallandse jeugd georganiseerd door de jeugdcommissie van TRR. Zondag speelden jeugd tot en met 12 jaar de binnenbanen van de tennishal op Ramele al warm. Maar liefst negen uur werden de banen intensief gebruikt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.