bunkercross op landgoed de haere

Atletiekvereniging Daventria 1906 organiseert op zondag 27 februari de tweede Bunkercross. Zowel de start als de finish is op het prachtige landgoed De Haere tussen Deventer en Olst. Het parcours voert de deelnemers over de bospaden van het landgoed De Haere.

Lopers kunnen kiezen uit vier afstanden. Om 10.30 uur start de crossloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar met de loop van een kilometer. Een kwartier later starten jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar op de twee kilometer. Vanaf 10.30 uur is het de beurt aan de senioren. Dan start de vijf kilometer. Een uur later, om 12.30 uur, begint de tien kilometer.

Bij de jeugd wint de top drie in de diverse leeftijdscategorieën een beker. De top drie van de senioren wint een prijs in natura. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een herinnering.

De organisatie heeft een tent geregeld voor het omkleden en natuurlijk zijn er ook EHBO’ers aanwezig. Inschrijven kan tot 25 februari via staging2.inschrijven.nl. Op de dag zelf kun je je tot een half uur voor aanvang inschrijven. Op staging2.avdaventria.nl kun je meer informatie vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.