broekland gaat los bij lange onderbroekrock

Het Belgische ‘Gentlemen of Verona’ was de tweede band die naar Broekland was gekomen. Anders dan de naam doet vermoeden bestaat deze vijf koppige band uit vier mannen en een vrouw. Zij verscheen, tot groot genoegen van het mannelijke publiek, in korte rok, netkousen en rode pumps. Alle registers werden losgetrokken en het publiek genoot. Een bezoeker onthulde na het uitschoppen van zijn spijkerbroek zelfs een heuse lange onderbroek.

Tijdens de opbouw van de bands en tussen het programma door luisterde de DJ formatie de Kaasverzamelaars de avond op met hun gevarieerde muziek, waarbij alle voetjes van de vloer gingen. Na 2.00 uur stemde iedereen af op de Broekrock FM frequentie om in stilte tijdens de Silent Disco na te genieten van wederom een geslaagde Lange Onderbroek editie.

Alle foto’s van Lange Onderbroekrock zijn hier te bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.