bosch car service heino operationeel

Autobedrijf Harry Boerhof is per 1 januari 2011 verder gegaan als Heino Bosch Car Service Wijnand Elshof en Monique Scholten uit Heino zijn de nieuwe eigenaren van dit bedrijf.

Met een kleine gevel aanpassing in Heino heeft het autobedrijf een nieuwe uitstraling gekregen, eentje die past bij de huisstijl van Bosch Car Service. Wijnand: “Het past helemaal bij de koers die we willen varen en dat is namelijk de grootste merk onafhankelijke formule in de autobranche.”

Voor Bosch Car Service Heino geldt dat alle merken welkom zijn. Het maakt niet uit of het gaat om regulier onderhoud, APK of seizoenscontrole. Met de Bosch formule mag het bedrijf nu ook leaseauto’s van alle merken in onderhoud nemen. Alle Bosch Car Service bedrijven zijn BOVAG gecertificeerd. Ook dat waarborgt een zekere kwaliteit. Wijnand: “Bovendien bieden we nu garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan met de werkplaatsgarantie. Deze kan dienen als verlenging van de fabrieksgarantie.” Tot slot biedt Bosch Car Service Heino ook het Pechhulp pas aan waarmee je in Nederland en geheel Europa kunt rekenen op hulp bij pech onderweg. Dit geldt ook voor de caravan.

Nieck van Dam, conceptadviseur bij Bosch (rechts op de foto) feliciteert Wijnand. “Toch fantastisch dat er in Heino weer een Bosch Car Service Garage is gekomen. Met de service en kwaliteit die Wijnand en Monique hoog in het vaandel hebben, dat hebben ze inmiddels bewezen met AKR Bosch Car Service in Raalte, ben ik er van overtuigend dat ze met de Bosch Car Service formule in Heino de klanten goed van dienst kunnen zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.