Home / archiefcentraal / bleker weer subsidie voor kavelruil

bleker weer subsidie voor kavelruil

Staatssecretaris Henk Bleker heeft vrijdag bekend gemaakt dat de subsidiestop op vrijwillige kavelruil beëindigd wordt. Dat liet de staatssecretaris tijdens een werkbezoek aan Salland weten. De stop was in oktober 2010 ingegaan, maar vandaag is er een brief van Bleker naar de Tweede Kamer gegaan, waarin hij de start van een vrijwillig kavelruilproject aankondigt.

Kavelruil moet er voor zorgen dat boeren hun land dichter bij huis krijgen. Bleker kondigde in oktober aan geld voor de inrichting van het Landelijk Gebied vast te zetten. Dat geld komt nu dus weer vrij.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.