bijzondere jubilarissen bij passage in wijhe

We maken het tegenwoordig niet meer zo vaak mee dat leden van een vereniging veertig of vijftig jaar lid zijn. Bij de Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage uit Wijhe is dat wel anders. Dinsdag vierden maar liefst vier dames hun jubileum.

De dames Peppelenbosch en Van de Bosch vierden die dag hun vijftig jarige lidmaatschap en de dames Van Aefst en Nauta tekenden voor hun veertigste jaar als lid. Voor Passage was dit reden om de jubilarissen in het zonnetje te zetten.

De leden van Passage komen elke laatste dinsdag van de maand bijeen in het Langhuus aan de Langstraat. De eerst volgende avond is op 29 maart. Mevrouw Ruiterkamp uit Bathmen verzorgt dan een avond in het thema ‘Liturgisch bloemschikken in Veertig dagen tijd’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.