bibliotheek raalte krijgt gemiddeld een 8

Klanten van bibliotheek Raalte geven het ‘boekenhuis’ een gemiddeld rapportcijfer 8. Dat blijkt uit onderzoek dat de bibliotheek in het afgelopen najaar hield.

Een van de belangrijkste verbeterpunten in Raalte is de vindbaarheid van boeken. In Heino wil men graag een groter boekenaanbod en ruimere openingstijden. In Heeten worden de meeste opmerkingen gemaakt over de DVD-collectie.

De bibliotheek gaat nu bekijken welke maatregelen mogelijk zijn. In Raalte wordt de zichtbaarheid en vindbaarheid aangepast door betere bewegwijzering. In Heino zijn de openingstijden inmiddels aangepast: op woensdag is de bibliotheek nu ook tussen de middag open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.